- came.no

Go to content

Main menu:

Pullerter er runde, robuste søyler som leveres i flere høyder tykkelser og fasonger som fast støpt, manuell/låsbar eller automatisk nedsenkbar.

Stadig oftere benyttet som veisperre og foretrekkes gjerne i kombinasjon med veibom. De har et pent og robust design utviklet for å tåle påkjørsel/kollisjon. Mens en bomarm knekker ved kollisjon stopper pullerten kjøretøyet og hindrer videre ferdsel.
Pullerter er meget godt egnet som avsperring av gater, beskyttelse av bygninger og som innbruddsikring foran porter og inngangsdører.


Automatisk pullert nedsenkbare pullerter kan betjenes med mobiltelefon, bombrikke, fjernkontroll , bilskilt skanner osv.  Meget robust og diskre kjøretøysperre, som bidrar til fleksibel og trygg trafikkavvikling. Passer utmerket i sårbare portåpninger, gågater, industriområder,  parkeringshus, sentrumsområder eller som tyverisikring mot sjokkbrekk. På grunn av endret trusselbilde og økt risiko for terror velger de fleste virksomheter å sikre kjørebane med pullerter fremfor veibom.

Luxor
Nyeste pullerten i Urbaco familien, Dette er et virkelig velutviklet produkt som møter alle krav til sikkerhet.
 
Pullerten kan leveres med 12 sterke lysdioder ( LED) og med akustisk lyd, og kan tilkobles ale typer av adgangskontroll.
 
Luxor egner seg til parkeringsplasser, supermarkeder, museer, og gater hvor man ønsker høyere sikkerhet eller det det stilles store krav til sikkerhet for publikum.

 
Be om en uforpliktende befaring, slik at vi kan gi et godt kostnadoverslag
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu