Solid service - og salgsorganisasjon - came.no

Go to content

Main menu:

Came Norge har siden 1985 servet et omfattende forhandlernettverk over hele landet bygget opp av
ingeniør og innovator Carl Otto Wathne.  Han har over 40 år ervervet en solid kunnskap om hvilke krav som stilles til en leverandør av våre produkter til proffmarkedet.

Anderson elektro innehar bred kompetanse innen port/dør, dørtelefonanlegg, adgangskontroll, låssystemer, automatikk, og har siden oppstart i 1997 opparbeidet en stor portefølje ved borettslag og boligsameier over hele Østlandet der vi har spesialisert oss på ombygging og vedlikehold av porter.

Came Norge og Anderson Elektro AS. fusjonerte 2015.
Dette er for å styrke vår organisasjon og være fremtidsrettet og tilpasset nye inovative løsninger som for eksempel skytjenester, adgangskontroll og sikkerhet.

Våre ansatte og servicepartnere er valgt for å kunne tilby markedet nettopp det som kreves. Fagkunnskap, nøyaktighet, serviceinnstilling og «stå på» egenskaper.
Besøk oss i Skuiveien 41 på Vøyenenga hvor vi har kontor, verksted, og teknikere som hjelper deg med gode løsninger tilpasset ditt behov.
Vi har og et stort lager i Sandvika med reservedeler til våre kjerneprodukter i tillegg til godt utrustede servicebiler som rykker ut for å hjelpe 24timer/365dager.

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu